Environmental HQ branding - Vodafone

Vodafone

Environmental HQ branding

People aligned with their brand.

Email Vodafone - Environmental HQ branding to a friend Share Vodafone - Environmental HQ branding on Twitter Share Vodafone - Environmental HQ branding on Facebook

The Idea

People are influenced by their working environment so we turned Vodafone’s buildings from neutral environments to branded workplaces and created a space where employees can 'live' the brand.

Using their ‘Make the most of now’ campaign, we transformed Vodafone’s Newbury headquarters using high-impact, visual and colourful large-format environmental branding. A raft of messages were designed, written and illustrated, each adding a new perspective to ‘Make the most of now’ while drawing employees closer to the brand values.

The messages were situated across walls, over balconies, in meeting rooms and even the CEO’s office and boardroom – using the entire work environment as a canvass. Each message was designed to work within its location and communicate with specific departments and teams.

Results

The environmental work proved so successful and popular that our brief was extended to include Vodafone call centres at Warrington and Stoke.

Expertise

Like what you see?

Say hello